Alcoa Job - 50422717 | CareerArc
  Search for More Jobs
Get alerts for jobs like this Get jobs like this tweeted to you
Company: Alcoa
Location: Mosjøen, Nordland, Norway
Career Level: Entry Level
Industries: Manufacturing, Engineering, Aerospace

Description

Form din verden

Hos Alcoa er du en viktig del av vårt formål: å omdanne det rå potensialet til ren praksis. Du vil her få en mulighet til å bidra med din omfattende erfaring og være med på å forme fremtidens bærekraft med innovasjoner og lavkarbonteknologier som forandrer verden.

Bli en del av Alcoa Mosjøen: Vikarer søkes!

Vi søker helkontinuerlige vikarer ved Alcoa Mosjøen som kan gå inn i vår vikarpool året rundt.

Potensielle vikarer må være villige til å gjennomgå kurs og opplæring gjennom ukedager, helger og høytider frem til de er klare til å tre inn i rollen. Det vil bli utarbeidet en individuell opplæringsplan i samarbeid med deg, og Alcoa betaler lønn i opplæringstiden.

Du må være villig til å kvalifisere deg ved å ta kran- og trucksertifikat (du investerer din tid, vi betaler for kurset).

Vi anser ikke skoleelever som relevante kandidater for denne stillingen, da vi ønsker noen som kan jobbe kontinuerlig på skift. Vi foretrekker å ansette personer uten eksisterende forpliktelser, slik at de kan starte så tidlig som mulig.

Kvalifikasjoner:

  • For å kunne gå inn i vikarpoolen må du være fylt 18 år.
  • Du må ha førerkort kl. B, eller ha påbegynt kjøreopplæring innen 15.10.2024.
  • Du må beherske norsk både skriftlig og muntlig, minimum B2.
  • Alle må gjennomgå og bestå en helsesjekk ved vår Bedriftshelsetjeneste samt jobbintervju.

Du må kjenne deg igjen i Alcoas verdier; handle med integritet, søke fremragende ytelse i arbeidet, vise omtanke for andre og våge å være modig.

Du kan sende inn din skriftlige søknad og CV, samt eventuelle sertifikater, gjennom Workday.

Søknadsfrist: 15.10.2024

Har du spørsmål om stillingen, kan Sondre Lian kontaktes på tlf: 416 30 157 eller på sondre.lian1@alcoa.com.

Om plasseringen

Alcoas aluminiumsmelteverk og anodefabrikk i Mosjøen er 100 % eid av Alcoa og drives med ren vannkraft. Alcoa Mosjøen ligger idyllisk til omgitt av fjell og fjorder, er hjørnesteinsbedriften i regionen. Bedriften ligger bare et steinkast unna Mosjøen sentrum, som er kjent for sine historiske gater, sitt musikk- og kaféliv, samt den vakre Sjøgata, med den verdensberømte trehusbebyggelsen.

Vi er ledet av verdier, visjon drevet og forent av vårt formål om å omdanne råpotensial til reell fremgang. Våre forpliktelser til inkludering, mangfold og egenkapital inkluderer å tilby pålitelige arbeidsplasser som er trygge, respektfulle og inkluderende av alle individer, fri for diskriminering, mobbing og trakassering og at våre arbeidsplasser gjenspeiler mangfoldet i de samfunn der vi opererer.

Dette er et sted hvor du har myndighet til å gjøre ditt beste arbeid, være ditt autentiske selv, og føle en sann følelse av tilhørighet. Bli med oss og forme din karriere!

Arbeidet ditt. Din verden. Form dem til det bedre.

*Dette dokumentet er oversatt med et oversettelsesprogram. Hvis du finner noen feil, vennligst gi oss beskjed til OCM@alcoa.com.


 Apply on company website