Alcoa Job - 50500457 | CareerArc
  Search for More Jobs
Get alerts for jobs like this Get jobs like this tweeted to you
Company: Alcoa
Location: Mosjøen, Nordland, Norway
Career Level: Entry Level
Industries: Manufacturing, Engineering, Aerospace

Description

Form din verden

Hos Alcoa er du en viktig del av vårt formål: å omdanne det rå potensialet til ren praksis. Du vil her få en mulighet til å bidra med din omfattende erfaring og være med på å forme fremtidens bærekraft med innovasjoner og lavkarbonteknologier som forandrer verden.

Har du en lidenskap for at ting skal fungere når man vil? Har du en forkjærlighet for stabilitet og kontrollerte prosesser? Er du alltid på jakt etter forbedring og nye løsninger? Da vil du trives som ingeniør i vår vedlikeholdsavdeling!


Vi lyser ut 2 ledige stillinger som senior ingeniør vedlikehold og pålitelighet.

Som senior ingeniør vedlikehold og pålitelighet skal du være med å skape det beste vedlikeholdet for å underbygge sikkerhet, stabilitet og produktivitet. Du skal jobbe for å oppnå de mål som er satt og støtte utviklingen av et godt vedlikeholdsteam. 

Det vil være din jobb å analysere prosesser og data for å synliggjøre avvik og implementere forbedringer. Du skal jobbe for å oppnå best mulig utstyrsstabilitet til lavest mulig kost. Det vil også være din jobb å digitalisere og effektivisere vedlikeholdsoppgaver.

Hovedoppgaver vil være:

  • Skape et levende 1. linjes vedlikehold og et vedlikeholdsprogram som skaper stabilitet og forutsigbarhet
  • Analysere hendelser slik at man forbedrer prosesser og maskiner
  • Utføre levetidsanalyser og legge strategi for levetid og vedlikehold
  • Være pådriver og støtte ved innføring av digitale verktøy
  • Analysere vedlikeholds metoder og organisasjonsmessige forhold for kontinuerlig forbedring
  • Støtte og pådriver for utvikling av team 

Ønskede kvalifikasjoner: 

  • Minimums 5 års erfaring fra vedlikehold og/eller pålitelighetsprosesser
  • Ingeniørutdanning innen mekaniske, elektriske, prosess eller vedlikeholds fag
  • Erfaring med Lean
  • Kjennskap til World Class Maintenance filosofi/metoder 
  • Behersker norsk og engelsk
  • Interesse for digitalisering, forbedring og moderne vedlikehold

Som person er det viktig at du har evne til å tenke langsiktig, sette langsiktige mål og se helheter i prosesser. Du har god prosessforståelse og er løsningsorientert. Du har god evne til å kommunisere og samarbeide. Du har en analytisk fremgangsmåte som gjør at man kan basere beslutninger på veldokumentert fakta for beste mulige løsninger og forbedringer.

Kandidaten må kjenne seg igjen i Alcoas verdier; Handle med integritet, søke fremragende ytelse i arbeidet, vise omtanke for andre, våge å være modig.

Jobbdetaljer workday; ID for jobbrekvisisjon: Req-27892 Mechanical / Reliability Engineer, Tittel stilling: Pålitelighetsingeniør. 


Rekrutteringsprosessen starter fortløpende, og oppfordrer deg til å søke så tidlig som mulig. 


Søknadsfrist: 23.10.2024
 

Flere opplysninger om stillingen får du ved å kontakte Arve Næstby mail arve.naestby@alcoa.com eller tlf 99791635

Om plasseringen

Alcoas aluminiumsmelteverk og anodefabrikk i Mosjøen er 100 % eid av Alcoa og drives med ren vannkraft. Alcoa Mosjøen ligger idyllisk til omgitt av fjell og fjorder, er hjørnesteinsbedriften i regionen. Bedriften ligger bare et steinkast unna Mosjøen sentrum, som er kjent for sine historiske gater, sitt musikk- og kaféliv, samt den vakre Sjøgata, med den verdensberømte trehusbebyggelsen.

Vi er ledet av verdier, visjon drevet og forent av vårt formål om å omdanne råpotensial til reell fremgang. Våre forpliktelser til inkludering, mangfold og egenkapital inkluderer å tilby pålitelige arbeidsplasser som er trygge, respektfulle og inkluderende av alle individer, fri for diskriminering, mobbing og trakassering og at våre arbeidsplasser gjenspeiler mangfoldet i de samfunn der vi opererer.

Dette er et sted hvor du har myndighet til å gjøre ditt beste arbeid, være ditt autentiske selv, og føle en sann følelse av tilhørighet. Bli med oss og forme din karriere!

Arbeidet ditt. Din verden. Form dem til det bedre.

*Dette dokumentet er oversatt med et oversettelsesprogram. Hvis du finner noen feil, vennligst gi oss beskjed til OCM@alcoa.com.


 Apply on company website